7 Dec 2017

m a g i c a l - satumetsä


Kävimme viime viikonloppuna katsomassa, mistä pääsemme patikoimaan Wicklow Way-reittiä ja siinä samalla kuljeskelimme läheisessä puistossa, joka oli todella upea paikka.
Otimme aamupäivällä bussin läheltä kotia ja matkustimme puolisen tuntia Wicklow:hun. Sää oli hieman harmaa, mutta ei onneksi satanut vettä, eikä ollut niin kylmä. Kävelimme puistoa ympäri ja etsimme reitin alkupäätä. Google Maps oli todella huono neuvomaan oikeaan paikkaan ja siksi päädyimmekin harhailemaan paikasta toiseen.
Lopulta muutaman tunnin päästä keksimme mistä reitti alkaa, mutta emme enää niin myohään kehdanneet lähteä tarpomaan rinteitä ja harjuja.

Luultavasti tänä viikonloppuna pääsemme aloittamaan itse Wicklow Way - patikoinnin. Kirjoitan siitä urakasta sitten tarkemmin.

4 comments :

  1. Ihania kuvia! Tekee kyllä itsekin mieli lähteä johonkin hetkeksi patikoimaan ja vain olemaan rauhassa! x

    http://nea-amalia.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. todellakin! Haluaisin niin jo lähteä patikoimaan vuorille, mutta meni viikonloppu vähän väsyneenä ja kaverin tuloon valmistellen. Ehkä vihdoin ensi viikonloppuna onnistuisi.

      Delete
  2. Siis niin satumaisen upeita kuvia! Rakastuin tuohon ensimmäiseen *_* Niin ihana <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Joo, paikka oli uskomattoman kaunis ja maagisten kuvien saaminen ei ollut kyllä hankalaa. Olisipa sitä vain jatkunut pitempään, mutta reitti loppuikin niin lyhyeen.

      Delete

Back to Top