21 Jan 2018

Bali to-do list

Ensi viikon jälkeen lähdemme ystäväni kanssa Balille kuukaudeksi ja vaikka olenkin siellä töissä koko kuukauden, olemme innoissamme suunnitelleet kaikkea mahdollista kivaa.

1. Syön terveellisemmin

https://talktraveltome.com/where-to-eat-in-ubud-bali/

Indonesialainen ruoka on monipuolista ja parhaillaan hyvin terveellistä. Olen selaillut erilaisia sivustoja ja kiinnittänyt huomiota, että Balilta löytyy paljon esim. smoothie bowl - ruokapaikkoja.

2. Liikun enemmän

https://www.thecrazytourist.com/25-best-things-ubud-bali/

Avustan ystävääni pyörätuolin kanssa ja siinä tulee hyvää liikuntaa jo itsessään. Ajattelin vapaa-ajoilla käydä lenkkeilemässä upeissa maisemissa. Jooga on kanssa yksi, mitä haluan jatkaa nyt kun on siihenkin mahdollisuus.

3. Osallistun ruokakurssille
https://www.cookly.me/cooking-class/ubud/

Haluaisin osallistua ruokakurssille ja oppia tekemään Indonesialaista ruokaa. Olisi ihana päästä tulevaisuudessa tekemään näitä ihania aterioita miehelleni ja ystäville.

4.  Valokuvaan enemmän

https://www.igogeer.com/

Rikkinäisen muistikortin ja inspiraatio puutteen takia on valokuvaaminen jäänyt kokonaan viime aikoina, jos puhelimen insta kuvia ei lasketa.
Haluaisin puhaltaa tulen takaisin mun valokuvaus harratukseen, mutta kiireinen elämän tyyli ja jatkuva matkustelu, on syönyt mun energiaa keksiä uutta valokuvattavaa.

5. Löydä tasapaino

https://theblondeabroad.com/2011/09/09/monkey-forest-ubud-markets-an-organic-farm/

Mikä olisikaan parempi paikka etsiä itseään 'Eat Pray Love' - tyyliin, kuin Bali. Toki, en oleta löytäväni ratkaisua kaikkiin sisäisiin ongelmiini, mutta ainakin nyt on hyvä sauma aloittaa se. Tunnen, että tulen oppimaan itsestäni uutta tämän matkan aikana. Kehitän ja haastan itseäni, meditoin ja löydän uusia tapoja lähestyä ongelmia. Ihan vaan pieniäkin, että voin olla parempi ystävä, tyttöystävä, tytär ja minä.

Onko teillä jotain suosituksia, mitä kannattaisi ekalla Balin reissulla kokea tai tehdä?

2 comments :

  1. Ubudissa on hei ihan mahtava cooking class jos meette sinne päin! Käytiin Juuson kanssa, se oli kyllä yks parhaista reissukokemuksista ikinä ja saatiin reseptit printattuna mukaan. Täällä on niiden sivut: http://www.payukbali.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi, kiitos! Hyvä tietää. Pitää mennä kokeilemaan :--)

      Delete

Back to Top