24 Feb 2018

Bali adventures | day 26


Viimeiset päivät Balilla. Palasimme keskiviikkona meidän ensimmäiseen, ja nyt myös viimeiseen, yöpaikkaan. Varasimme tällä kertaa allas-sviitin, koska viimeksi katselimme niitä ja mietimme, että olisi pitänyt heti ekalla kerralla katsoa sellaista. Nyt tässä muutaman päivän asuttua tultiin siihen tulokseen, ettei niitä pro puolia tässä huoneessa ole nyt niin montaa, verrattuna meidän ensimmäiseen huoneeseen.
Meillä oli toissa iltana torakka-ongelma. Ongelman siitä teki sen, että ne kerääntyivät meidän kuistille ja juoksivat liukuoven ja ikkunan välistä sisään, koska liukuovi jättää jopa liskon menevän aukon tuohon ikkunan ja oven väliin. Kyllä, eilen saimme hetkeksi myös gekon tänne vieraaksi.

Olemme nyt torstaista käyneet kiertämässä kaikkia kivoja paikkoja vielä, kun olemme täällä ja meitä on auttaneet ihanat työntekijät Kudesa Homestay:ssa.
Kävimme kahdella temppelialueella, joista toisessa yksi temppeleistä on rakennettu 300 - luvulla.
Eilen kävimme tulivuoren juurella kuumilla lähteillä ja vielä yhdellä temppelialueella, joka oli meren äärellä. Rakastan meren voimaa niin paljon, kun aallot lyö jylisten kallioita.

Tänään kävimme suklaatehtaassa, nimeltä Pod. Ihanien suklaiden lisäksi tapasin ensimmäistä kertaa elämässäni elefantteja. Olen aina pitänyt elefanteista ja oli ihmeellinen hetki nähdä ne oikeasti.
En tue kuitenkaan paikallisten tapaa pitää elefantteja viihdekäytössä, kuten kyydittää ihmisiä niiden selässä, mutta toivon että niistä pidetään täällä hyvää huolta.

Huomenna vielä kierrämme Ubudin keskustaa ja maanantaina aamulla 5 lähtö kentälle ja pitkä reissu kohti Suomea alkaa.

No comments :

Post a Comment

Back to Top