18 Apr 2015

I wanna learn to love in kind


Järjettömän pitkä, mutta erittäin mielenkiintoinen, päivä takana. Hauskinta tässä on se, että olen ollut hereillä nyt 18 tuntia ja takana kuusi kuppia kahvia, pala piirakkaa, banaani, kaksi mukillista mustaherukkamehua, hengellistä keskustelua ja Party Lite - kynttilöiden ihania tuoksuja.

Ajettiin ensin Mikkelistä Imatralle, siellä noin viisi tuntia ja sen jälkeen suoraa kyytiä Korialle, jossa vietettiin kolmisen tuntia kynttilöitä esitellen ja sitten suoraan sieltä Mikkeliin.
Nyt on hieman uupunut fiilis, mutta ei kyllä harmita mikään tuosta reissusta. Meillä oli niin mielettömät keskustelut automatkoilla, varsinkin takaisin päin Mikkeliä kohti, ja hauskaa kaikissa kohteissa.


Ystäväkurssin porukka oli ihan mieletöntä ja kävin välissä ostamassa kameraan muistikortin, kun olin senkin aamutohinassa unohtanut nenäni alle pöydälle.
No, onneksi sain ostettua (taas) uuden ja sain joitain kuvia napsittua matkalla. Harmi, että jäi vähän kaikki Imatrankoski ym. kuvaamatta, kun kaikki näkymät tuli kuvattua muutenkin autosta.


Party Lite - esittelyssä pääsin näpertelemään kaikenlaisia kynttilöitä ja kynttiläkuppeja (ja kuvaamaan). Ja selasin lehdestä kaikkia aivan mielettömän ihania uutuuksia. Ääääh, miksi olette niin kalliita????


xx

No comments :

Post a Comment

Back to Top