17 Apr 2015

kava



Hain tänään uuden kirjan, koululta uuden kameran ja jalustan Sunnuntaille ja yritin käydä ostamassa värisavua, mutta sitä ei nyt ollutkaan retkeilyliikkeessä :--(.

Heräsin jo kahdeksan pintaan ja päätin, että tänään keskityn näyttötyöhön. Muokkasin lisää kuvia viime kesältä ja etsin koululta käsiini tuon kameran, joka on ihan uusi (EOS 70d, kiitos nam).
Hain kyllä sitten ruokailun jälkeen uuden kirjan, joka oli tullut. Tilasin kaksi kirjaa viimeksi äidin kanssa ja äiti sai siitä hyvästä käyttää mun bonus-setelin, koska en enää itse kerennyt tilaamaan ennen, kuin seteli menisi vanhaksi. Hyvä diili.
Sain kirjojen valkkaamiseen apua ihanalta mieheltä, joka ne valkkasi mun kirjalistalta. Belzharin luin jo heti, kun sen sain viime viikonloppuna ja oli todella hyvä kirja; hieman lopussa myötähäpeää, mutta todella kaunis ja hieman surullinenkin.
Nyt odotan innolla, millainen kokemus tämä kirja on.

Olavilta ilmestyy 26. päivä uusi sinkku JEE! Pakko sen kunniaksi kuunnella vanhempia lemppareita; Mannerlaatat (muistuttaa viime vuoden brittireissusta, ku istuin junassa koulusta päästyä ja kuuntelin tätä levyä), Huomenna Hän Tulee jne.


2 comments :

  1. aina kiva löytää muiden audiovisuaalisen alan opiskelijoiden blogeja ! :-) mielenkiitone ja mukava blogi, jäänpä lueskelemaan. :3

    ReplyDelete
  2. hihii, kiva että löytyy hengenheimolaisia :---) ja kiitos paljon! Ihana kuulla, että pidät.

    ReplyDelete

Back to Top