12 Feb 2018

Bali adventures | day 14


Hieman Bali-ostoksia/tuliaisia. Tällä hetkellä oon tullut siihen tulokseen, että kahvi ja tee on paras tuliainen. Ostin myös itselleni eilen aivan upean hameen Bamboo Blonde- liikkeestä.



Turistikojuista olen lähinnä ostanut itselleni parit ohuet 'henkelihaalarit', jotka eka näytti vähän pellehosuilta, mut tajusin sitten, miten upea keksintö tämä on ja mukava päällä.
Ostin loppujen lopuksi kahdet. Toinen, mitä ostin useamman on t-paidat, jotka venyy ja saa itse päättää niin pituuden, kuin onko olkapäät peitetty vai ei. Itse pidän olkapäät paljaana, mutta käytän saronkia olkapäillä ja laitan sen vyön alta, että saan aikaiseksi vähän, kuin ponchon tai kimonotakin.

Huomenna kierretään vielä Sanur läpi ennen, kuin keskiviikkona lähdetään takaisin Ubudiin. Menemme hyvältä vaikuttavaan hotelliin, jossa olisi tarjolla myös joogaa ja kokkikurssi (meinattiin uudestaan osallistua).
Viimeiset 5 päivää vietämme meidän ekassa paikassa ja kierrämme hieman laajemmin Balia ympäri meidän lemppari matkaoppaan kanssa.

No comments :

Post a Comment

Back to Top