11 Oct 2017

Kuulumisia

Hei pitkästä aikaa!


Asiat ovat hieman ehtineet muuttua Elokuusta. No, ei niin radikaalisti ehkä päällisin puolin, mutta olen koko kevään ja kesän tehnyt kasvua itseni kanssa ja paljon on muuttunut.
Asun nykyään yksiössä Lauttasaaressa ja tämä ratkaisu on kyllä ehdottomasti paras. Yksin asuminen on minun juttuni. Toki, en laske pois sitä mahdollisuutta, että voisin asua jonkun erityisen henkilön kanssa yhdessä tulevaisuudessa, mutta täällä yksin asuminen on ainoa, paras ratkaisu.
Se vapaus, kun voit tehdä mitä vain ja milloin vain. Ei tarvitse miettiä, mitä toinen mahtaa ajatella jos en tänään jaksa tiskata tai jos katson Netflixiä siihen saakka, kun nukahdan.

Olen edelleen tapaillut Irlantilaista karvanaamaa ja hän tulee nyt Perjantaina vihdoin Suomeen. Viimeksi näimme Heinäkuussa, josta päivitinkin tänne.
Siitä on liian pitkä aika ja ero on tuntunut kamalalta, mutta tieto siitä, että pian näemme on helpottanut ikävää.
Siitä on nyt melkein tasan vuosi myös, kun lähdin ensimmäistä kertaa Irlantiin yksin matkalle. Se matka oli tarpeen eron ja kaiken jälkeen ja tuntui hyvältä. Tosin, en enää voisi tehdä samanlaista matkaa. Menin muutamille treffeille ja kuljeskelin yksin. Mutta se oli silloin juuri se, mitä tarvitsin. Osa parantumista.



Marraskuussa olen taas lähdössä Dubliniin työharjoitteluun. Asun viisi viikkoa tuon saman, yllä mainitun ihanan miehen luona. Siitä tuleekin jännä askel, mutta odotan innolla.
Tulen takaisin Suomeen ennen jouluaattoa (koska ajattelin taas ottaa pari päivää vapaata ennen takaisin tuloa).
Tammikuussa sitten olisi toinen matka tiedossa, aivan toisiin maisemiin. Mutta sekin työn nimissä. Siitä lisää sitten myöhemmin, kunhan kaikki on varmaa. Sinälläänhän se on jo varmaa, kun liputkin on ostettu. Mutta haluan vielä olla aivan varma, että se tapahtuu.
Se on paikka, jonne olen unelmoinut kanssa pitkään.


Pitää vielä mainita, että neuloin elämäni ensimmäiset villasukat. En ole koskaan oppinut neulomaan nurjaa ja nyt opin senkin, siinä tosin kesti. Mutta nyt olen oikea martta, katson Murdochia ja Miss Marplea ja kudon sukkia ja lapasia.


Sellaisia kuulumisia täältä. Huomenna vapaa, joten siivoan ja menen moikkaamaan 2v. kummityttöä.
Perjantaita odotellen!

No comments :

Post a Comment

Back to Top